La dreta dóna el SI als Militars a Collserola i el NO a la participació a Balmes

image

El Ple del Districte de Sarrià-Sant Gervasi es va celebrar sota la satisfacció i l’alegria d’haver celebrat diverses Festes Majors, però sota múltiples ombres. Ombres que, malauradament, l’aliança tàcita entre convergents i populars han expandit sobre el Districte i la Ciutat de Barcelona.

Vam denunciar, al Ple, que el Regidor Puigdollers no anomenés en cap moment les maniobres militars a Collserola. ICV-EUiA vam presentar una Declaració Institucional per denunciar aquestes maniobres, especialment en l’àmbit de les proximitats de l’escola Els Xiprers. Incomodat, el Regidor Ramírez (PP) va recordar que la Declaració no havia passat perquè no obtenia la majoria necessària, precisament el que denunciàvem.

D’altra banda, vam assenyalar com a estafa democràtica el fet que es presentés un projecte de reforma pel tram del carrer Balmes entre Diagonal i Travessera de Gràcia sense convocar el procés participatiu que ICV-EUiA havíem proposat i la resta de grups acceptat. Novament, CiU i PP van dir que ni parlar de participació per aquell tram, i el Portaveu de CiU va anunciar que tampoc entre Diagonal i Plaça Molina les veïnes i veïns tindrien dret a opinar. Construiran, doncs, espais de ciutat per decret sense posar al centre la ciutadania.

Per tant, seguim sota l’amenaça d’un Govern llunyà a les dinàmiques de la participació democràtica i els moviments socials que defensen la desmilitarització. Vàrem aconseguir que es convoqui les entitats juvenils del Districte per acabar amb la manca de polítiques de joventut des de ciutat i des de Sarrià-Sant Gervasi, però la dreta de Barcelona segueix fent política amb eines del segle XX i la gent mereix un Govern diferent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s